HU
EN

Debreceni Egyetem

UD Studyversity
applikáció

Lap aljára

Az alkalmazásról

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljuk a Debreceni Egyetem új applikációját, melyet hallgatói számára készített. Az alkalmazás bevezetésével célunk, hogy segítsünk eligazodni az egyetemi mindennapokban, a tanulmányaiddal kapcsolatban gyorsan elérhető információkat biztosítsunk, útmutatót adjunk az egyetemi évek során felmerülő helyzetekkel, kérdésekkel kapcsolatban, továbbá „zsebközelbe” hozzuk az Egyetem és Debrecen város kulturális és sport életét.

Neptun integráció

Lehetővé teszi az órarended, a felvett tárgyaid és vizsgáid megjelenítését, ez utóbbiak telefonod naptárába történő szinkronizálását, de nyomon követheted gyűjtőszámla egyenlegedet is.

Hallgatói infók

Pár kattintással megtekintheted a tanulmányaidhoz szorosan kapcsoló információidat: képzésed adatait, az aktuális tanévbeosztást, a tanulmányi osztály elérhetőségét, ösztöndíjakról tájékozódhatsz stb.

Hangulatjelentés

Amennyiben kedved van egy játékhoz, naponta megadhatod, hogy milyen hangulatban vagy. Cserébe kinyithatsz egy ajándékdobozt, ami egy jó zenét, frappáns idézetet, vagy szórakoztató videót rejt.

További funkciók

Profil

Képzési adataid összefoglalója

Hírek

Egyetemi aktualitások, információk

Étkezés

Egyetemi éttermek

Könyvtár

Keresés az online katalógusban

Események

Egyetemi események, rendezvények

Szórakozóhelyek

Egyetemi bulik helyszínei

Kölcsönzések

Egyetemi kölcsönzések információi

Telefonkönyv

Oktatóid, dolgozók elérhetőségei

Linktár

Hasznos kapcsolatok egyetelen kattintásra

App Screenshots

Töltsd le most!

Szerezd meg az appot hogy te is a része legyél annak amit számunkra a Debreceni Egyetem jelent! Az alkalmazás igyenesen letölhető iOS-re és Androidra a storeokból.